Archyvai: spalio 2008

Jūs naršote archyvus: 2008 spalio.

Vis pildau archyvą…sena, bet beveik kaip nauja:)

...toliau tvarkydamas paštą netyčia užtikau keletą dar 2004 metais "Respublikai" rašytų komentarų. net pačiam buvo įdomu paskaityti... Vienas net sakyčiau toks "programinis" tarp jų yra.. Ir, beje, nė vieno nesigailiu ir taisyti nenoriu:) O juk ne tiek mažai - ketveri metai - prabėgo. Sudėjau į archyvą - jei bus įdomu: Krokodilo Genos dainos ir ašaros Gėdos naikinimas: šiapus ir anapus Atlanto Europos parlamentas: Jūsų teisė rinktis Prezidento rinkimai: nėra to blogo, kas neišeitų į gera

Amžinosios vertybės: Nacionalinė idėja, lašiniai bei Dariaus ir Girėno sindromas

Tvarkiausi paštą ir radau štai ką... Dar iš 2004 metų... O dar, sako, kad nėra amžinųjų vertybių...Kalbu, žinoma, apie tuos, kas turi sveiką humoro jausmą ir gali suprasti, kas yra saviironija... Trumpas vadovas į Lietuvą atvykstantiems Vakarų europiečiams Geografija Lietuva yra jūrų valstybė. Jos jūrinė siena yra dvigubai ilgesnė nei Belgijos. Lietuvos jūrų laivynas yra apie 260 kartų mažesnis už Belgijos laivyną (žr. Ekonomika). Lietuvos sostinė yra ne Ryga, kaip priimta manyti, o Vilnius, kuris nėra Rusijos miestas. Gyventojai Lietuvos gyventojai save skirsto į dvi kategorijas: „runkelius” (toks ...

Citata#84 V.Landsbergis atskleidžia, su kuo dėl koalicijos derasi jo partija

Iš Vytauto Landsbergio interviu naujienų portalui Delfi:

Kaip manote, ar tvarkytis teisės ir teisėtvarkos srityse pretenduojanti Arūno Valinsko partija pajėgi tas ydas panaikinti? Jūsų klausimas apie partiją koreguotinas: nežinau, ar yra tokia partija. Tai grupė žmonių. Partija yra kas kita. Tačiau ta grupė gal ir galėtų subręsti bei tapti partija. Nemanau, kad dabar jau būtų galima vertinti tos žmonių grupės galimybę prisiimti atsakomybę už svarbių ministerijų veiklą.
Įdomus sutapimas: aš savo įrašuose tą "grupę" pastaruoju metu vadinu A.Valinsko vardo judėjimu... Ir vienas ...

Mirštam kaip musės. Bet čia apie vidutinius statistinius:)

Kažkaip liūdnoka man šiandien. Visą laiką pats sau sakiau, kad gyvensiu mažiausiai iki kokių 80, o gal net kaip senelis - iki kokių 98-erių, bet štai paskaičiau Statistikos departamento pranešimą ir sužinojau, kad visai neseniai pradėjau paskutinį savo gyvenimo trečdalį... O dar, atrodo, taip neseniai į mokyklą į šokius vaikščiojau... Ta va, Statistikos departamentas sako, kad vidutinio vyro Lietuvoje vidutinė tikėtina gyvenimo trukmė - vos 64,9 metai (įsivaizduojat, net į pensiją nespėja išeiti, o Sodrai pinigų trūksta). Ir ne, kad geryn eitų. Priešingai ...

Krizė? Tik ne Seime…

Įspūdis toks, kad Seimo kanceliarijoje liko nepanaudotų lėšų (gal nuo naujos salės statybos). Ir atsirado žmonių, kurie jau nebegalės keliauti už mokesčių mokėtojų pinigus. Tai dar bent paskutinį kartą... Seimo valdybos sprendimai dėl Seimo narių komandiruočių (per keturias pastarąsias dienas)

Seimo valdyba komandiravo Seimo narę Jadvygą Zinkevičiūtę į Briuselį (Belgijos Karalystė). Spalio 28–30 dienomis J.Zinkevičiūtė  dalyvaus konferencijoje „ES, Afrika ir Kinija: trišalio bendradarbiavimo galimybės ir iššūkiai“.

 Seimo valdyba komandiravo Seimo Švietimo, mokslo ir kultūros

...

Citata #83 A.Valinsko vardo judėjimo narė į Seimą eina ne vyro ieškoti. Lietuvos gerovės kelti…

interviu su A.Valinsko judėjimo nare Z.Užlyte, kurios mėgiamiausos knygos yra "Vienuolis, kuris pardavė Ferarį" ir "Erškėčių paukščiai:

 

- Ką sieksite pakeisti? Kokioje srityje jaučiatės galinti daugiausia nuveikti?

- Šito kol kas aš nekomentuoju, nes mūsų frakcija dar nenusprendė. Yra sričių, kuriose galėčiau dirbti, bet kol kas jų neįvardysiu.

- Ar būsite iš tų, kurie kovos su ekonominės krizės iššūkiais?

- Manau, kad žmogus nėra visų galų meistras. Sunku kol kas ką nors pasakyti. Reikia

...

Derybos dėl valdžios prasidėjo II. Aiškėja ir derybų prioritetai?

Tėvynės Sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai informuoja apie prasidėjusias "Permainų koalicijos" derybas ir jų prioritetus:

POLITINIŲ PARTIJŲ DERYBŲ DĖL VALDANČIOSIOS KOALICIJOS

 

SUSITIKIMO DARBOTVARKĖ