Archyvai: rugpjūčio 2011

Jūs naršote archyvus: 2011 rugpjūčio.

Bepročių kraštas…

... Aš suprantu, kad galima norėti pasinaudoti proga ir tikėtis, kad pavyks. Bet vis tiek jaučiuosi kaip šlapiu maišu per galvą trenktas... Dar neprasidėjus krepšiniui., kurį nusprendžiau žiūrėti vienoje iš Šiaulių kavinių. Kava - 8 litai. Alus - 12 litų. Mineralinio vandens 0,3 litro buteliukas - 6 litai, žirniai su kiaulės ausytėmis prie alaus - 16. Visi karšti patiekalai - du kart brangesni nei įprastai. Užuot :"du geri - trečią gauni nemokamai", arba "baras pritaiko 20 proc. nuolaidą, jei lietuviai laimi 15 (20) taškų, jei ...

Tik fiksuoju

Manęs gana dažnai klausinėja, kodėl aš skiriu tek dėmesio vienai personai. Aš vis atsakau, kad reaguoju tik tada, kai man atrodo, kai reikia. Dabar, atostogų vidury, pirmą kartą su normaliu interneto ryšiu, fiksuoju: http://www.lrytas.lt/-13123441891311364550-lietuva-tikri-vakarai-kalb%C4%97ti-apie-pakantum%C4%85-mes-taip-pat-nebegalime.htm http://www.lrytas.lt/-13146091521314229252-lrytas-lt-buvo-mano-vienai-dienai-bet-vis-tiek-buvo-nuostabu.htm Tik tam, kad paskui mažiau būtų klausimų. Na gerai - dar ir todėl, kad džiugu žinoti, kad tave nuolat skaito pats lrytas.lt redaktorius. Nors ir vienai dienai.

Apie politinius…

Kartais gerai, kai žmonės nevynioja žodžių į vatą.. Kaip kad Rytas Staselis savo tekste apie V.Adamkų. Pasirašau po kiekvienu žodžiu.

Antroji dalis

Kai prie ežerų Rasa tiesiai iš lovos lįsdavo į ežerą, sakiau, kad taip elgtis gali tik bepročiai. Bet šiandien pats tiesiai iš lovos nuėjau į jūrą. Trys minutės kelio ir dar nespėjęs atšalti pajunti, kaip visas kūnas lengvai sudilgčioja. Geras jausmas. Kaip ir visa antroji atostogų dalis kol kas. Gal tik medūzų šiandien jau kiek per daug... ... Bet labai dera prie vienos iš pastarųjų dienų aktualijų...:)

Pirma dalis baigėsi…

Čia aš apie atostogų pirmąją dalį ... Buvo labai gerai. O labiausiai patiko, kad vis dar atsitinka dalykų, kurių niekada iki tol gyvenime nesi daręs. Taip šį kartą buvo su vėžiais. Smagus užsiėmimas. Ir azartiškas. Toks azartiškas, kad po to per pusvalandį pirtyje atšilti sunku:) Bet verta. Ir skanu.

Atostogos

Aš atostogauju. Ir dar atostogausiu visą savaitę. Todėl tikriausiai nieko nerašysiu. Kaip ir dažnai pastaruoju metu kai neatostogavau. Bet net kai nerašau, užsuku čia karts nuo karto. Kaip ir šį kartą. Ir - norit tikėkit, norint ne - išlindus iš pirties ir išsimaudžius ežere, visai nėra smagu sėdėti ir trinti per kelias paras prisirinkusių nevertų čia būti komentarų. Tad jei nesunku - nerašykite tokių komentarų. Tai tiek.

Citata #397 V.Landsbergis apie žiniasklaidą, boksą ir teisėjus

Europos parlamento narys Vytautas Landsbergis analizuoja visuomeninio transliuotojo eteryje rodomą V.Savukyno laidą:

Kadangi jau įsivyravo prasta pažiūra , neva politiniai svarstymai ekrane tolygūs boksui , ir kuo daugiau kraujo kam iš nosies – tuo įdomiau publikai , itin svarbus tampa neutralaus referi vaidmuo. Kai referi trukdo spaudžiamam ir besiginančiam , o dar ir pats jam užtvoja į sprandą , tai jau lietuviškas politinis boksas nacionalinės žiniasklaidos ringe . Normaliai būtų vengtina.
alfa.lt