Citata #266 K.Girnius apie skonį…

Dešimtas mėsos kąsnis ar alaus gurkšnis mažiau gardus negu pirmasis.

alfa.lt

… Klausimas tik nuo kelinto kąsnio skonis pradeda keistis…

(3 balsų, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...
  • Simona

    Nuo pačio pirmo. Tik augant kąsnių skaičiui, didėja ribinis skonio keitimosi greitis x]

  • A.G.

    Būna taip, kad ateini be apetito, o kai pabaigi tai, kas tau buvo paduota – pajunti baisų apetitą. Tai ir liaudies išmintis sako – atsistok nuo stalo, kai dar antra tiek galėtum suvalgyti…
    Čia tiktų ir mandagumą prisiminti – savo lėkštę palik švarią (ypač jei pats į ją krauniesi, kiek akys nori), o bendrą palik ne tuščią.
    O kaip čia sakoma, kad kuo toliau tuo sunkiau valgosi ar geriasi… – na tai šeimininkės problema.
    Kaip tik ta proga šiandien „suskėliau“ naują opusiuką. Jei blogo šeimininkas leis. O jei neleis – visiškai esu supratingas. Negalima. Taigi jei leis: http://www.organic.lt/lt/news,nid.643

  • max

    čia kaip ir su Statoil kava … ;-)))

  • Matotaupa

    Pakankamai drąsus Girniaus straipsnis. Ir teisingas.
    Dėl kąsnių ir gurkšnių – apsirijėliams net pirmieji kąsnių ir gurkšnių skoniai nėra esmė. O pusalkaniam žmogui ir visi dešimt kąsnių bus dangiško midaus skonio.

  • Ką autorius turi minty užduodas klausimą „nuo kelinto kasnio…“ ?

  • lida

    Įtariu, po tokių gilių analizių greitai bus atrastas ir žodis „sotumas“.

  • Jeigu Čia ironija, tai labai naivi.

  • nerijus

    Ką daryti su tais, kurie vegetarai arba geria tik degtinę?