Archyvai: rugpjūčio 2009

Jūs naršote archyvus: 2009 rugpjūčio.

LNK tinklelis…

Antradienį laidoje "Gyvenimas pagal moteris" Rasa Lebedevienė pasakos, koks geras ir nekaltas yra jos vyras ir kaip ji juo tiki. Trečiadienį laida "Abipus sienos" žada parodyti skandalingus įrašus, atskleidžiančius A.Valinsko ryšius su žmogumi, priskiriamu Kauno mafijai. Ir kas galėtų pagalvoti, kad abi laidas sieja Rolandas Michalskis?

Citata #270 Common sense apie ekonomikos būseną

Nesvarbu, ką skelbia statistika, bet man kaip nestatistiniui vienetui aišku tik tiek. Jau praėjo 9 mėnesiai, ir nors bankai visur spausdina, kad indėlių padaugėjo, aš galiu konstatuoti, kad šiukšlių konteineriai dabar tikrinami kas valandą. Tokiu dažnumu tik prezidento apsauga aplink prezidentūrą apsuka ratą.
Common sense

„Ne tie“ arba vienoje valtyje su A.Siaurusevičiumi

"Lietuvos rytas" penktadienį vedamajame "Laiko ženklai" rašo:

Vakar pasklido žinia, kad aptarti Lietuvos televizijos ir radijo reikalų D.Grybauskaitė kviečiasi ką tik savo paskirtą atstovą LRT taryboje A.Račą ir A.Balčytienę. Kodėl tik 2 iš 12, o LRT tarybos pirmininkas apie tai net nebuvo informuotas? Kiti, matyt, ir yra tie „ne tie“.
Na, ką galiu pasakyti... Pirmiausia, tai, kad kvietėsi ne D.Grybauskaitė, bet prezidentės patarėja. Antra, A.Balčytienės šiame pasitarime nebuvo. Trečia, pasitarime dalyvavo LRT generalinis direktorius A.Siaurusevičius. Ir gana aktyviai. Išeitų, kad A.Siaurusevičius yra "tas"... kartu su manimi... Tiek faktų. O šiaip ...

Vyriausybėje permainos?

Iš Vyriausybės spaudos tarnybos pranešimo:

Anonsas: Ministro pirmininko darbotvarkė 2009-08-31 08:30 - Gediminas Kirkilas dalyvaus Informacinės ir žinių visuomenės plėtros komisijos posėdyje (413 kab.). 09:45 - dalyvaus memorandumų pasirašymo ceremonijoje (Žalioji s.). 10:00 - pirmininkaus Vyriausybės pasitarimui (413 s.). 13:00 - Ministras Pirmininkas rengia pietus Kinijos LR vicepremjero Hui Liangyvu garbei. Kontaktinis asmuo: - - - Vyriausybės Spaudos tarnyba Tel.: 852663746 kasp@lrvk.lt

Citata #269 sportalas.com apie Lietuvos krepšinio rinktinės įžaidėjus

Įžaidėjų žaidimas primena NHL komandose esančių "policininkų" žaidimą. Šių pagrindinis tikslas irgi yra ne prisidėti svariai prie komandos atakų, bet neleisti varžovams žaisti, daužyti juos. Prie Mažučio ir Jomanto rinktinėje puikiai turėtų pritapti ir dar vienas "hokejistas" - LKL čempionas E.Dainys. Jis galėtų pakeisti "baleriną" Kalnietį ir krepšinio rinktinė turėtų geriausią visų laikų įžaidėjų grandį.
sportalas.com

Eilėraštis apie blogą

Yra Lietuvoje vienas labai geras tinklaraštis, kurio šeimininkė mielai priglaudžia visus norinčius pareikšti savo nepasitenkinimą šio tinklaraščio šeimininku.   Priešingai nei pastarasis, pirmoji netrina komentarų, kuriame pastarasis vadinamas narcizu, atlėpausiu, socialistu ir šiaip visuomenės atmata ir tai labai teigiamai veikia tų nelaimingųjų komentatorių dvasinę ir psichinę būseną. Nes jie juk nori būti matomi ir skaitomi... Tame tikrai labai gerame tinklaraštyje (sakau tai nuoširdžiai) radau labai gražų ir linksmą eilėraštį, kurio autorius yra R.Medinis:

Turi Račas ydą blogą Rašo jis kasdien į blogą Įrašai mieli ir
...

TV3 Antis: O kada juoktis?

Šiandien buvo atėję TV3 žurnalistai: prašė pakomentuoti didžiausius privatizavimo skandalus Lietuvoje naujai laidai "TV Antis". Šiaip jau su laidomis, panašiomis į "Kakadu", "Paparacai", stengiuosi nebendrauti, tačiau žurnalistai mane patikino, kad tai bus visai kitokia laida. Nieko panašaus į aukščiau paminėtas. Patikėjau, nes gyvenime visada laikausi principo: tikiu visais iki pirmo karto. Bet nusprendžiau pažiūrėti ir pats savo akimis įsitikinti. ...J.Jankevičius, mano supratimu, beviltiškas... labai daug a-a-a, vėjo pūtimo ir rangymosi. Gal reikėjo pastatyti stačią - būtų buvę patogiau. Livija eteryje, kaip visada jaučiasi puikiai ir ...